Consultancy en Implementatie,

Als eenmaal is bepaald op welke afdeling of welke bedrijfsproces het project verbetering moet gaan brengen gaan wij de uitdaging aan om te onderzoeken hoe dit het beste kan worden bereikt, wat hiervoor nodig is en welke tijd hiermee is gemoeid. Hierbij kunt u vertrouwen op onze:

Consultancy skills; om in kaart te brengen aan welke eisen en wensen de oplossing moet voldoen. Hiervoor een plan van aanpak op te stellen en te adviseren bij de te maken keuzes. Om vervolgens het ontwerp te vervaardigen dat benodigd is voor de implementatie de SAP Fiori en/of de SAP HANA elementen.

Implementatie ervaring; het opgestelde ontwerp volgens het opgestelde plan van aanpak te realiseren. Het gerealiseerde over te dragen aan de support afdeling.

Onze ontwikkelaars zijn zeer ervaren en gecertificeerd. Ze zijn opgeleid in de nieuwste mogelijkheden die SAP op het gebied van development heeft te bieden. beschikken zowel over nieuwste UI, interfaces en applicatie kennis als functionele kennis en zijn daardoor flexibel inzetbaar.

U kunt bij ons terecht voor zowel de ‘good old’ ABAP programmeur, die in oude technieken zoals Abap Dynpro, ITS, ABAP Objects en WebDynpro hun weg weten te vinden.

Maar belangrijker is dat NL for Business beschikt over de meeste actuele kennis en ervaring betreffende SAPUI5/Fiori, OData Service, de Gateway en HANA en HANA Cloud zodat u met ons meteen met de nieuwste technieken aan de slag kunt.