Educatie standaard en op maat

Om met nieuwe kennis en kunde aan de slag te gaan is opleiding krijgen een cruciaal onderdeel. Consultants van NL for Business beleven er veel plezier aan om hun kennis te delen. SAP Education heeft dit al jaren geleden gezien en opgepakt door ons ieder jaar weer te vragen een aantal standaard training uit het SAP Development, SAP Fiori en SAP HANA curriculum te verzorgen.  SAP schroomt zelfs niet om ons te vragen hen te assisteren bij het ontwikkelen van nieuwe cursussen. Met al deze ervaring zijn wij in de gelegenheid om het volgende aan te bieden:

SAP Standaard cursussen; deze worden aangeboden door SAP Education en treft u ons aan als trainer. Deze trainingen dienen bij SAP te worden afgenomen

SAP trainingen op maat; als het eigen klant systeem de basis moet zijn voor een SAP training rekening houdend met de specifieke inrichting van het systeem dan verzorgen wij graag het opzetten, vervaardigen en geven van de training. Dit kan inclusief of exclusief het samenstellen van opgaven zijn. Ook deze opgaven worden op het SAP systeem van de klant vervaardigd.

Naast alle SAP gerichte trainingen kan ook Design Thinking worden opgenomen in de aanbieding.