NL4B-headerSinds 2001 is NL for Business een toonaangevend consultancy bureau die kennis en kunde rondom SAP oplossingen hoog in het vaandel heeft staan. Onze vaste klanten maken al meer dan 10 jaar gebruik van onze dienstverlening en wij hebben samen met hun al vele succesvolle projecten afgerond. Ook SAP zelf maakt gebruik van onze dienstverlening en wij leveren al vele jaren regelmatig docenten op het gebied van SAP innovaties aan SAP Education in Nederland, België en Engeland. Daarnaast zijn wij actief binnen de SAP Community en komt u ons regelmatig tegen bij SAP en de VNSG.

Wij worden gewaardeerd om onze ervaring en specialistische kennis op het gebied van bestaande en nieuwe SAP ontwikkelingen. Op uitnodiging van het hoofdkantoor zijn we regelmatig bij SAP in Walldorf te vinden waarbij we worden bijgepraat over de nieuwe ontwikkelingen. Kortom of u nu een ABAP, OData of SAPUI5 ontwikkelaar zoekt, met het SAP Netweaver portfolio aan de gang wilt, uw processen wilt versnellen met HANA of uw SAP gebruikerservaring wilt verbeteren met SAP Fiori 2.0 of Fiori 3.0, bij ons vindt u de specialisten. Mocht u aan de slag willen gaan met Design Thinking om de aan te pakken uitdaging goed in kaart te brengen en van een prototype te voorzien laat ons met u meedenken en meedoen.

Onder de noemers EasyRun, EasyBuild en EasyLearn bieden wij onze uitmuntende dienstverlening aan om uw gebruik van SAP te optimaliseren.
Wilt u meer weten, neem dan gerust contact met ons op.