NL4B-header-easyrun_userexperience

User Experience is de sleutel voor de adoptie van uw IT binnen uw organisatie.

Om de declaraties makkelijk en snel in standaard SAP in te voeren bleek voor een klant nogal een klus. Door goed te luisteren naar de criticasters van de bestaande oplossing en hen te betrekken bij de nieuwe applicatie hebben we in een perfecte WebDynpro applicatie weten te vervaardigen die het invoeren van een declaratie tot een plezier maakt. Als na live gang blijkt dat in 3 maanden ruim 1200 declaraties zijn ingevoerd kun je spreken van een succes.

Als blijkt dat op een afdeling voor debiteurenbeheer te veel handelingen nodig zijn om alle debiteur gegevens in een oogopslag bij de hand te hebben kost het veel tijd om een debiteur te bellen, te woord te staan en af te handelen. Wij bleken in staat door de SAP NetWeaver Business Client (NWBC) in te zetten het aantal handelingen drastisch terug te brengen. Hierdoor kunnen per dag meer debiteuren door de afdeling worden afgehandeld en zijn ze klaar om in de toekomst met dezelfde groep meer te kunnen aanpakken.

Dit zijn slechts twee voorbeelden uit een hele reeks van mogelijkheden op User Experience gebied. Vraag naar nog meer klant succesverhalen door met ons contact op te nemen.

De ontwikkelingen op het gebied van UI mogelijkheden gaan zeer snel. Kennis van de UI mogelijkheden en het spreken van de taal van de gebruikers is binnen huidige implementaties cruciaal voor het slagen van het project. Dit is al meer dan 13 jaar de core competentie van de dienstverlening van NL for Business. We kunnen u adviseren  bij een toekomstvaste UI architectuur en bij het schrijven van de blauwdruk of beleidsplan. Verder kunnen wij gebruikersinterfaces bovenop SAP met zowel de oude als nieuwe UI technieken aanpassen en implementeren zodat deze als zeer prettig ervaren worden en kunnen wij uw gebruikers en beheerorganisatie trainen. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over

  • SAP Fiori
  • SAP NetWeaver Business Client
  • SAP HANA Cloud Portal
  • SAP HANA Mobile Platform