EasyLearn Design Thinking

NL4B-header-easylearn

Design Thinking is een methodiek die door vele bedrijven wordt gebruikt op uiteenlopende gebieden. Wij van NL for Business gebruiken deze methode o.a. om te komen tot een prototype van een custom build oplossing op basis van een vraagstuk van de klant.

Naast het toepassen van deze methodiek begeleiden we organisaties ook in het gebruik ervan. Dit door on-site training te verzorgen op basis van een door jouw ingebracht specifieke case. Op deze manier worden de deelnemers gelijk getraind in een real life situatie op de werkvloer. De uitvoering van een dergelijke training kent een looptijd van een meerdere dagen gedurende een aantal weken. In een dagdeel wordt de theorie behandeld en de mogelijke uitvoering besproken. Het praktijkdeel wordt door de cursisten zelf opgepakt en als ze vastlopen onderweg, staat begeleiding klaar. Het volgende deel begint met een terugkoppeling van de praktijk en weer nieuwe theorie. Totdat het uiteindelijke prototype is goedgekeurd.

Mocht er de behoefte zijn om de theorie eens onder de aandacht te brengen dan komen we graag langs om in een dag(deel) het verhaal rond Design Thinking in een interactieve training te verzorgen.

Benieuwd naar hoe wij dat voor jouw organisatie zouden oppakken, neem gerust contact met ons op.