NL4B-header-easybuild-hana-cloud

SAP S/4HANA kent voor NL for Business geen geheimen meer. We weten hoe we op de beste manier de kracht van deze omgeving kunnen gebruiken en inzetten.

SAP S/4HANA Development

Uiteindelijk is het prettig te weten dat ook in de SAP HANA omgeving eigen maatwerk kan worden ontwikkeld. Dit vraagt om een set met nieuwe skills en kennis hoe deze omgeving te ontsluiten. De vakmensen van NL for Business hebben zich deze omgeving inmiddels eigen gemaakt en kunnen uit de voeten met de nieuwe development mogelijkheden die SAP S/4HANA biedt.

Of het nu gaat om het werken met Core Data Services, ABAP Managed Database Procedures, SQL Script of ABAP in the Cloud. De mogelijkheden van deze omgeving zijn bij ons bekend, we zijn erin getraind en passen het toe bij de klanten die onze ondersteuning goed kunnen gebruiken.

Advies

Met alle mogelijkheden die On-Premise, Cloud en Hybride ons biedt is het verstandig een expert mee te laten luisteren en mee te laten denken over de mogelijkheden en mogelijke valkuilen bij het opzetten van een nieuw landschap of het aanpassen van een bestaande omgeving. Wij komen graag langs om te vertellen wat er kan en wat niet. En waar mogelijk problemen kunnen worden verwacht.

Educatie

Om je weg te leren kennen binnen SAP S/4HANA hebben wij voor developer een S/4HANA Academy ontwikkeld. Na het doorlopen van deze Academy kun volledig aan de slag in de nieuwste omgeving van SAP.

Meer informatie over deze Academy is hier te vinden.

Workshop

Geen SAP implementatie is zonder maatwerk Live gegaan. Wat nu te doen met het maatwerk in de migratie naar S/4HANA of dit nu On-Premise is of in de Cloud. Blijft ook de vraag nog over of het SAP Cloud Platform hiervoor nu wel of niet moet worden ingezet en waarom. Onze workshop over Custom Build voor vandaag en de toekomst biedt hiervoor de uitkomst.

Meer informatie over deze workshop is hier te vinden.