S/4HANA Custom Development workshop

NL4B-header-easylearn

Maatwerk naar S/4HANA

Benieuwd hoe het maatwerk van de toekomst er uit gaat zien. In de S/4HANA omgeving, zowel On-Premise als in de Cloud, is het mogelijk die extra functionaliteit te vervaardigen die nodig is om het bedrijfsproces net dat extra duwtje te geven en de concurrentie een stap voor te blijven.

Gebruik SAP Cloud Platform

Maar hoe ga je hier mee om als je al bestaand maatwerk (Custom Build) materiaal hebt in een SAP ECC omgeving. Ga je wel of niet gebruik maken van het SCP (SAP Cloud Platform). Welke mogelijkheden zijn er in combinatie met het huidige SAP ECC omgeving en de toekomstige S/4HANA omgeving.

Allemaal vragen die vandaag de dag actueel zijn en een antwoord verdienen.

Workshop

In deze workshop maken wij u wegwijs in de mogelijkheden die er zijn en welke routes er kunnen worden gevolgd. Laten we allebei 2 a 4 uurtjes investeren in dit traject om dan samen Uw roadmap te schetsen die glashelder aangeeft welke stappen er nodig zijn. Hoe al het bestaande maatwerk tegen het licht kan worden gehouden, afscheid genomen kan worden van hetgeen niet gebruikt wordt en nieuw maatwerk alvast toekomstbestendig kan worden ontwikkeld. Dit alles met de mogelijkheden die SAP ons vandaag de dag al biedt.

Geïnteresseerd, neem gerust contact met ons op. Als iemand de weg kan wijzen zijn wij dat.  Met gemiddeld zo’n 18 jaar SAP development ervaring weten wij hoe het was, hoe het is en waar het naar toe gaat.

Vraag ons naar de mogelijkheden op info@nl4b.nl

Contact info

Info@nl4b.com